Jul, promenad och sånt

Ja, nu har julen passerat som brukligt. Julafton spenderades här hemma med familjen och farmor och farfar som kom och åt en massa julmat och fick julklappar. Hundarna fick också julklappar, alltid lika trevligt att titta på när de öppnar sina klappar!


Vicke i öppnartagen



Mums!



Nittro kan också



Yam, yam!




I lördags åkte jag in till stan för att träffa Joanna, vi gjorde ett dubbel-besök på bio med första Narnia i 3D och sen tredje filmen om Änglagård. Båda filmerna var jättebra!
Sen i söndags gjorde vi en tur på stan och shoppade loss lite grann innan vi mötte upp Issa och Jeanette för att äta lunch. Det var sjukt trevligt, skönt att träffa sina goa vänner!

Idag blev det en promenad med hundarna och mamman, och lite plugg, har tenta två dagar efter lovet så nåt måste man ju som göra. Rekat harspår här på kvällskvisten, för imorrn blir det harjakt med fina Matilda, som vi får låna av husse Anders, det blir skoj! Det var ett par år sen jag jagade med tiken sist, sen dess har hon ju både haft valpar och blivit champion. Som sagt, det blir nog en rolig dag imorrn!


Matte med vildhundar


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emma

Ur korpägg kommer inga duvor.

RSS 2.0