Juldagen

Idag väckte mamsen mig vid kvart över sju och då var det bara att pallra sig upp och äta frukost och gå till kyrkan på Julotta. Det gick bra, har nte varit på Julotta sen jag konfirmerade mig tror jag.

Fick en massa bra och fina julklappar, mycket mycket nöjd!
Fick bla ett snökamoställ och skogsskidor, så nu ska jag ta tag i det här med toppfågeljakten! =)

Igår inledde jag dagen med att åka skidor med Arro, han var alldeles tokig, låg på som bara den i selen, han brukar aldrig vilja dra riktigt, men igår var det full fart på jycken! Sen fick Vicke och Nittro busa med varandra tills de var trötta, eller ja, bra länge iallafall.

Sen var vi hos farmor och farfar på kvällen efter Kalle, det var väldans mysigt. Ellen och Lennart och Fixa var där också, mysiga Fixa tror att hon är en knähund trots att hon är en jämthundstik, visserligen modell mindre, men ändå något stor för knät!

Ikväll lutar det mot Skalet, nyktert eller ej, det återstår att se framgent.


Det vita vackra vinterlandet


Ibland saknar jag dig.God Jul!

Jag önskar er alla en riktigt God jul!Godmorgon

Ligger här i sängen och funderar på att kliva upp, men jag tror jag ligger kvar ett tag till. Igår var jag och vapendragaren Joanna ut. Jag tror vi var yngst på hela stället! Men, men sånt händer.

Skidåkning

Har varit ute och åkt skidor med Arrohunden idag, det tyckte han var himla skoj, och jag tyckte det var väldigt skönt.

Pappa åkte med NIttro, och sen testade jag min nya kamera, så här blev resultatet:

Världens vackrast Nittro
Julfest med jobbet

Vojnevojne, igår blev det julbord med jobbet. Vi samlades hela högen på G3 och herregud vilken kväll! Det var länge sen jag hade så himla roligt!
Tack underbara Moa, Isabell och Joanna för att ni är just underbara! =)

Hihi, jag utbringade en skål, med tillhörand snapsvisa, det har jag aldrig någonsin gjort inför typ 100 pers förut, men det gick ju bra det också!
Haha!

Nu är jag jättetrött, funderar på att jaga nån slags fågel imorrn, kan vara skönt att komma ut i tystnaden en stund.Fåglar,fåglar,fåglarDagens information:
Visste du att sköldpaddor kan andas genom rumpan?Vinterjakt

Imorse tog jag med mig lilla grå och besökte skogen, hände inge nämnvärt speciellt, förutom att det kan konstateras att snön redan ligger djup, och efter tre timmars pulsande i den knädjupa snön kände då åtminstonde jag mig nöjd, och kall för temperaturen ligger runt 15 minusgrader. Vicke hade nog kunnat fortsätta resten av dagen, trots att snön stod honom högt, såg bara ryggen och huvudet  honom ibland. Tur att han har energi som få!

Få ord kan beskriva det underbara lugnet och den nästan omättliga tystnad som finns i en skog med ordentlig upplega. Och jag älskar det!
Snön, träden, kylan.
Underbart!

Ikväll blir det jobb, inte så trevligt, men nödvändigt.För säkerhets skull bör man alltid ta till höger i rondellen, bara så ni vet!

Hem, ljuva hem.

Ja, fick för mig att åka hem ikväll, fast jag ska jobba imorrn igen, fast inte förrän vid sju på kvällen.
Tänkte hinna med någon slags jakt imorrn, om det blir älg eller fågel, det får vi se, lutar mot älg. Nån av jyckarna måste få ut och lufta sig. Skulle ha borstat ur Arro lite päls också, han är verkligen inte fin just nu, mitt uppe i fällning som han är!

Erik sköt sig en tjäder idag, mums, mums!
Ska även ta rätt på huvudet och torka det, plus en av fötterna, till min Vilda låda jag håller på och gör. Ja, lite makabert kanske, men kan vara bra att ha i framtiden! =)

Förgyller er tillvaro med ett par bilder från Florida resan också:Stranden vid Mayaruinerna i Tulum, underbart!Jag och mamma tar en drink på kaptensmiddagen på båten.Jag och mitt nya älsklingsdjur, stingrocka!Ciao!Emma

Ur korpägg kommer inga duvor.

RSS 2.0