Vackra Queen

Acceptans och medvetandegörande

Ibland är det sådana där dagar då man kanske inte borde kliva upp för man vet att det kommer bli fel nångång under dagen.

Varför kan du inte minnas att om man inte vårdar det som finns så kommer det såsmåningom att dö ut? Kan du framkalla känslan du hade då tårarna rann sist? Att det krävs så himla mycket för att få en sargad själ att komma till liv igen? Hur ska jag våga leva igen, jag är livrädd...

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Jag måste ha ett annat jobb, eller börja plugga. Det här kommer aldrig gå....
Kanske är det så som min söta Moa säger, att jag behöver en paus från allt, att  jag kanske behöver resa iväg, långt långt bort och samla tankarna, bestämma vad jag ska göra med livet.

Önskar jag var vuxen, att jag hade mitt söta lilla hus med mina hundar och mitt stall med mina hästar, att jag hade mitt drömjobb och någon som delade det livet med mig. Önskar att jag visste hur det kommer bli i slutändan.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Imorrn är det jakt igen, jag mår bra av det, snälla låt mig fortsätta med det!
Jävla lägerungar....

Plockat bär

Idag ryckte jag med mig Nittro och for och plockade bär, och funderade över livet, det var så avancerat att jag nästan gick vilse på ett hygge! Men det gick bra!
Plockade både blueberrys och lingon, mummsmumms...!

Imorrn ska jag ta mig Vicke och jaga älgarna, wish me luck!

Så fort Erik ids komma hem med isn dator ska jag lägga in lite nya bilder, funkar inte med den här datorn från digitalkameran...

!!!!

Jag lever ännu!

Nej, jag har inte dött, ävn om själva uppdaterandet på detta ställe legat nere några dagar!
Är fortfarande ledig, och de tär så skönt, men jag grämer mig för den dag jag måste tillbaka på jobbet.
Jag vill verkligen INTE....

Har studsat runt med Vicke i skogen idag och snart ska jag kasta in mig i duchen så jag kan åka till stan sen!
Imorrn är det Arro som ska få springa i skogen, tänk så glad han ska bli =)

Brummelbrummel....Undra hus stor den här älgen var då den bar det här hornet?Bildbeviset för tidigare inlägg!

Direktrapport...

...från passet! Sitter här på pass 20 i Getingmyrdalen och fryser lite i snålblåsten. Erik sköt en kalv alldeles nyss, han skickade ett mms som fick det att nypa till i hjärtat. Lilla Vicke var ju med! Nu ska vi bryta snart... I eftermiddag ska jag förhoppningsvis få gå med Arro tillsammans med pappa! See ya!

Tvåkalvsko

På eftermiddagen idag satt jag på pass, första timmen så var det väldans lugnt, Nickes Arro var och vände under tornet mitt.
Så hörde jag plötsligt hur det lät som att nåt trampade runt uppe i backen framför mig, efter en stund ropade min passgranne att det varit fram en älg och vänt hos honom, troligtvis stod den kvar och avvaktade inne i skogen framför passen. Strax efteråt så började det braka och locka inifrån skogen, såg att älgarna kom ut mellan mig och passet åt vänster, dock tvärnitade dom i myrkanten och vände sen åter in mot skogen, drog längs med skogkanten, just utom synhåll och hunden kom skällandes i spåren. Älgarna kom ut på myren igen mellan mig och min passgranne till höger, såg att det var ko med två kalvar, kon tvekade lite innan hon klev ut i den smalaste passagen men så bestömde hon sig och gick över, kalvarna låg hack i häl. Jag hade runt 120 meters håll, men höll inne skottet för det var en massa sly och skit i vägen.
Men spännande var det!!
=)

Nya tag imorrn, så ska jag sitte på passet där Erik sköt sin 18-taggare för några år sen. Det är världens blötaste myr på vägen dit så vi får se om jag tar mig fram utan att drunkna först!!


Ciao!

Dagen som sådan

Klev upp halv fem imorse, käkade frukost och gjorde litte mackor att medför, klädde mig och hivade in gevär, ryggsäck och hund i bilen. Landade i Dammen typ tjugo i sex och promenerade till pass 2 längs Kilåa, satt där och filosoferade ända till tio då vi bröt. Hörde inte särskilt mycket vare sig på radion eller i naturen kring mig. Visade sig när vi bröt att det låg två älgar i backen, pappa hade skjutit en och hans passgranne en, båda kvigor.

På eftermiddagen gick jag med äldsta hunden, han hade gått på förmiddagen också så han var lite sliten, en lyckades ändå prestera lite skall och skickade ut en älg vid en av passarna, det var också en kviga.

Imorrn ska vi jaga Svarttjärnriset, jag och pappa ska gå med Vicke och så ska David gå med Lucky. Det blir nog finfint det!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nedan följer lite bilder från i lördags då Nittro fick nosa på död älg för första gången!


Lukta gott...


Mmmm...


Nittro och brodern.Trallalaa!

=)

Första dagen

Nu sitter jag hemma men ska alldeles strax åka till jaktstugan och äta middag med laget! Kulkul!

Idag blev det en kalv och en liten oxe.
Nittro fick lukta på dödälg och riva lite i den, det var kul tyckte han! Vicke har fått vara igång hela dagen först på morgonen med mig och sen på eftermiddagen med pappa. Arro gick imorse, han skällde nå minuter sen gick han ut med en ko där pappa satt.

Nu ska jag iväg!

Ciao!

Nu kör vi!

Jajjemen!
Imorrn smäller det, då är det äntligen dags att släppa lös monstren i skogen på jakt!


Pappas oxe från ifjol, skjuten för Arro-hunden!

Kablam!

En tisdag.

Tusan hakar här sitter man i stan och det är andra dagen av älgjakten.
Men på fredag åker jag hem och sen blir det jakt i två långa sköna veckor! Happy me!!

Just nu är jag i broderns lägenhet, lånar hans tvättstuga efetrsom jag aldrig får nån tid hemma hos mig..

-- -- --


Party the Gillhov-style

Emma

Ur korpägg kommer inga duvor.

RSS 2.0