Hakar på trenden.

Som ni förstått råder det bloggtorka i det vimländska lägret, och det tänkte jag åtgärda genom att haka på trenden att skriva om trettio olika ämnen under en månads tid.

Ämnena är:

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Det här har jag lärt mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Vad kan jag inte leva utan.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

På ett sätt är det ju en möjlighet för er läsare som inte känner mig så väl att lära känna mig, inte bara den jaktliga biten. Och så är det ett sätt för er som redan känner mig att få veta saker som ni kanske inte redan vet.

Jag kör på det.

Bloggtorka

Ja, herregud,när bloggade jag sist egentligen? Det är så svårt att veta vad jag ska blogga om, vad vill ni läsa? Rent jaktligt är det ju stillestånd riktigt, eftersom jag befinner mig i Umeå, plus att det där hemma är alldeles för mycket snö för att syssla med nåt vettigt. Snart är det slut på fågeljakten också... Jag har inte hunnit jaga toppfågel en enda gång den här säsongen. SKANDAL!
Här i Umeå händer det dock en hel del annat, förösker få till lite fiske emellanåt, i söndags var vi t ex ute och anglade gädda. Det var jag, Johan och två andra äldrekursare som trotsade de kyliga 18 minusgraderna och gav oss ut på Tavlefjärden. Vi hade bara två napp, men ingen av de potentiella fiskarna ville komma upp.
Ikväll satsar vi på EPP (Efter Plugget Pub) och hockey.
See ya!

Vita blixten!

I fredags smörade vi mackor och packade ner kaffe och sen gav vi oss iväg, fem tappra själar gav sig ut på arméns vita blixten i den umeåska vinterskogen. Det hela resulterade i en fyra timmar lång skidtur med två fikapauser! Att vi inte höll oss till rutten, Gimonäs - Grössjön - Tavlefjärden - tillbaka, gjorde inget, det var riktigt kul ändå! Och på kvällen blev det tacommiddag och cheesecake på Gimonäs, sjukt trevligt!

Kom upp hit till Umeå i tisdags och det är faktiskt rätt skönt att vara här bland vänner och kärleken igen, även om plugget också knackar på dörren imorrn igen.

Veckan som kommer nu ser ut som följer: frågestund inför tentan imorrn, tisdag inläsningsdag, på onsdag blir det tenta och torsdag har vi projektredovisning, fredagen är ledig men kommer med säkerhet att användas till att planera lördagens evenemang - Fattigsittningen. Första sittningen som vi ettor anordnar, det blir riktigt kul!

Nu ska jag kasta mig på tvn och chilla lite!

Emma

Ur korpägg kommer inga duvor.

RSS 2.0