MIljöförstöring

Ja, jag konstaterar att de flesta karlarna i min umgängeskrets på ett eller annat sätt drabbats av miljöförstöring. Vissa i direkt bemärkelse då de tillbringar alltför mycket tid på vägar med fordon som spyr ut avgaser. Andra mer indirekt då de låter sig vilseledas av den skit som andra människor spyr ut.
Thats it, nu bestämmer jag att det är karlarna det är fel på, och inte mig, vilket jag ofta trott.
Hädan efter är det jag, hundarna och Queen, och om någon man värdig att ta upp min tid dyker upp, då får han banne mig bevisa att han är av breedingmaterial innan jag ödslar tid och känslor på personen i fråga.
I tisdags började Nittro på en hundkurs, han var inte särskilt lydig... ;-)
Haha, inga kommentarer på det!

Resan till Göteborg var oerhört lyckad, även om vi missade tåget hem!
Det är en lååång historia, men summan av det hela är att SJs personal är gudomligt bra och att vi kom hem i tid i alla fall...och jag har ännu inte fått någon faktura på de nya biljetterna! Sånt gillar jag, men det dyker väl upp, antar jag...

På lördag ska Queen och Anki tävla så då ska jag åka och titta på dem! Anki kläckte också idén att jag ska testa rida Torped nån dag. Torped är en supergosig förväxt, alltså för stor, shettis! Ska bli intressant, ska även testa köra de vilda små buskusarna!
Så blir ingen skotertur för mig på lördag, men det gör inget för jag mår så himla bra av att vara med Queen, hon lättar upp i allt som är konstigt!

Min underbart vackra Arro och jag hade kvalitetstid i solen igår, jag satt i solstolen och han låg på fällen brevid och hade det riktigt mysigt! Min ögonsten!

Vicke dampar, men jag tycker att han är en rätt trevlig vovve ändå!
Så här gick det på skotertur ifjol...

Lagen om alltings jävulskap.

Solsken

Idag är det strålande solsken och snön gnistrar vit i kylan.
Kronprinsen Nittro ligger och solar i hundgården, han är ju bra söt det där vilddjuret!

Igår gjorde vi en skotertur, det var himla mysigt, även om det fanns saker som var mindre bra.

Ikväll ska jag på årsmöte med kretsen, jag hoppas pappa tänkte följa med, det vore trevligt med lite sällskap. Tyvärr hinner jag inte kolla på korpen då ikväll men det får gå ändå!
Såvida inte mötet blir ett räsermöte som avklarar allt på typ 15 minuter så jag hinner in till stan och den ödesdigra hatmatchen mellan Gillhovs IF och Fadis Kameler, men det lär ju inte hända.

På onsdag åker jag och min partner in crime, Joanna, ner till Göteborg. Semester med hästar, hästar, hästar i världklass, det ska bli riktigt roligt!

Näni, nu får det vara nog!

Den sjätte bilden

Jag hakar på trenden och tar den sjätte bilden i min sjätte mapp i bildmappen...Min mamma hemma hos Lina i Sandviken  kvällen innan avsresa till USA=)Alla hjärtans dag - imorrn

I mitt 21 år långa liv har jag aldrig firat den dagen tillsammans med någon speciell. Trots att jag haft förhållanden över det datumet både en och två gånger, är det något slags fel på karlarna?

Är det underligt att jag i år väljer att fira med de som verkligen betyder något
Familjen - Hundarna - VännernaAtt vara glad

Jag är glad idag!

Nu är jag hemma hos underbara vildhundarna igen!Arro

Jävla ved!

Man ska inte tända upp och inte ha handskar, så pappa sluta ta bort hanskarna ur pannrummet!
Vidare ska man inte ge upp om man inte får bort kådan från fingarna.

Och man ska absolut inte kleta ner telefonen med kåda!Skämmes tammefan!


Suck.


Gillhov

Nu är jag hemma i snöiga vackra Gillhov, och snart ska jag ut och busa med jämthundarna! Den lilla grå studsbollen får nöja sig med att ha skidat med pappa, för övrigt smet han då de skidade, ja, hunden alltså, inte pappa! ;-)
Men han kunde snabbt återinfångas, men det var visst livat en stund!

Skulle ha ridit idag men Anki ringde och sa att det var snöstorm hos dem, och jag har inte världens mest snövänliga bil, så då åkte jag hem till vildhundarna istället!

Jag är trötten!


6,5x55


Hundar lär pojkar trohet, uthållighet och att snurra tre varv innan de lägger sig!

Hos min käraste broder

Sitter just nu hos min kära bror och inväntar folket som ska komma så vi kan äta nångång!! Jag är tvärhungrig och totalt övertygad om att jag kommer svälta ihjälp inom en överskådlig framtid, men lets hope not!

Åhh, vad jag var jaktsugen häromdagen, tänk att bara få släppa en hund och jaga tills man knappt orkar ta ett enda steg till! Tänka att en tidig kylig oktobermorgon få lyssna till ett rungande taktfast ståndskall, få smyga smyga smyga. Och till slut får man ana det stora djuret där framme... Jag vill jaga nu! På en gång!Vicke

Emma

Ur korpägg kommer inga duvor.

RSS 2.0