Tänker på dig

Idag har jag och pappa varit ute och tränat med hundarna, skärpt upp lite krav och varit och promenerat över två broar som Nittro tycker är så himla hemska. Men det gick bra och de fick busa lite med varandra mellan broarna så då var det inte så läskigt längre!

Livet är inte lätt, ibland känns allt så meningslöst. Men då dyker det upp nån snäll en som kallar en för tigerkaka, då kan man ju inte låta bli att dra på smilbanden lite grann. Moa, lilla sötnöten!
Jag behöver att det kan få gå bra för mig en stund nu, för det känns som att jag traskat runt i skiten i några år nu. Inget blev som det var tänkt, utan tusen gånger så illa istället, och jag antar att det är något som kommer påverka mig resten av mitt liv, men det är något jag nån gång kanske kan lära mig att leva med.

Ikväll ska jag till Messa igen, det är mysigt att vara där. Jag blir lugn och kan andas utan att det känns som att du drar åt nåt kring bröstkorgen på mig, det är skönt, även fast det bara är korta stunder.

Nu ska jag lägga mig och läsa, är alldeles matt i kroppen. Om det beror på urladdningen igår eller om det beror på att jag håller på bli sjuk eller om det beror på båda grejerna, det låter jag vara osagt.

Gräsbergets VickeKommentarer
Bella

2009-05-16 @ 15:21:06
URL: http://realgirlstuf
Bella

Good damn you att du inte va hemma! Hade lätt plockat upp dig :)

2009-05-16 @ 15:21:42
URL: http://elfvendahl.blogg.se/
Danne

Sv:

Jo, det är mysigt med valp, men han kan få växa upp och vara stor och klok nu snart tycker jag =)Tack för lyckönskningen!

2009-05-16 @ 19:19:08
URL: http://www.jamthund.se
Bella

Nästa gång är 13 juni tror jag :)

2009-05-17 @ 11:26:40
URL: http://elfvendahl.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Emma

Ur korpägg kommer inga duvor.

RSS 2.0