Nu reser jag!


Till Grekland!Mys i Lövdalen
Jag och Fixa från midsommarmyset i LövdalenSemester


Nu har jag semester!Lövdalen

Efter en skum, och inte alltför tilltalande midsommarafton, så begav vi oss igår till Arådalen för att sedan landa i Lövdalen hos Ellen, Lennart, Sofia, Magnus, Jonna och Fixa.
Helt klart helgens bästa!

Nu ska jag snart ge mig iväg till stallet, ska iväg på dressyrträning i afton.

Derby

Nyss hemkommen från derbypå Galhammarudden. Myssjö tog hem segern med 2-1 mot Berg, härligt! Fick kramas lite med Moa också, det mår man alltid bra av!

De där skruttomojängerna till hundar blev alldeles tokglada, mest Nittronen, men Vicke var också glad i hågen, men han är lite mer återhållen han!

Nu har vi avfirat segern med en liten skvätt jäger, mums mums!
Lundgårdens Nittro

Fyra jobbdagar till semesterTrött

Det var en lång natt, men nu är det dag igen och jag är hos brodern. Har varit i stallet efter jobbet. Longerade kusan, det gick bra, fast helt plötsligt gick hon omkull! Jätteläskigt, men det gick bra, hon studsade upp igen och var hel och hållen överallt.
Fodrade och klappade om alla tre kusarna oredentligt inför natten.

Ja, precis. Är hos Erik nu, men ska väl åka hemöver snart igen, för blev inte mycket sömn natten som var. Börjar jobba tidigt imorrn också så borde väl försöka få nån sömn inatt.Sötnosen Nittro

Regn regn regn

Det är tufft, men jag ska klara av det, jag ska ut på andra sidan tunneln och jag ska inte låta dig förstöra mer för mig. Jag är värd så himla mycket bättre än det du utsätter mig för och jag ska inte ge upp, oavsett vad du gör, och oavsett hur många oändliga nätter jag ska igenom.Landade i hemmet vid 22-tiden igårkväll efter att ha jobbat hela dagen. Skönt att komma hem och bara vara. Idag har jag och pappa varit ute med hundarna och promenerat, de var jätteduktiga, uppmärksamma och busiga.

Ikväll ska jag och Sivan till ridhuset med superhästarna, det ser jag fram emot! Sen nästa helg ska vi på dressyrträning, det ser jag också fram emot.
Vidare har jag fått bete åt Messa i sommar så efter Grekland så flyttar hon till Dödre, det blir grett. Underbara ridvägar, bra bete, och fortsatt ridsällskap. Fast jag kommer sakna Sivan, Troll och Aliz, jättemycket!

Imorrn blir det jaktstig i Åsarna, första för året, jag hoppas det går bra. Hade det inte pissregnat hade jag tänkt åka och trimma studsarn, men det är så trist när det regnar!
Sen på kvällen imorrn är det meningen att det ska spelas korpmatch, om vädret tillåter. Jag hoppas det blir av, för det är trevligt att vara och kika på det!Kanonkulan!
Kiruna närmar sig, borde få antagningsbeskedet inom några veckor och sen är det inte länge kvar. Och som jag längtar tills dess! Det är verkligen dags nu, komma ut i världen, bort från sånt som är jobbigt just nu, skapa en framtid, uppfylla drömmar, träffa nya människor, se nya saker, lära mig en massa, ja det är verkligen på tiden att jag gör det jag själv vill!Skytte

Ikväll ska jag iväg på skjutbanan och motionera studsarn lite grann. Det blir nice, men hoppas det slutar regna tills dess bara för just nu hällregnar det utav bara helvete.
Har varit ute och värmt studsarn lite nu mitt i dan, kontrollera att den gick rätt och så. Det gjorde den, såklart! Sen våldssköt jag lite bara för att, vad skulle jag annars roa mig med liksom? Sen började det dock regna så då for jag hemöver igen.

Imorrnkväll ska jag på blodspårskurs med hundarna, jag med Vicke och pappa med Nittro. Vi ska ha fyra träffar, och det ska bli riktigt riktigt kul!Nu är det mindre än en månad kvar tills jag reser till Grekland och Samos med underbara Moa, jag längtar tills dess, ska bli skönt att åka bort en liten stund. Sen börjar väl allvaret med att flytta och så, om jag kommer in på skolan vill säga, men det borde jag ju göra. Det krävs en hel del stök för att flytta 90 mil, men det kommer det vara värt. Nu ska det äntligen hända saker i mitt liv!Näni, nu måste jag hoppa in i duschen för jag ska iväg till Svensta och vaccinera mig lite granna. Sista sprutan för vaccinationen som påbörjades i höstas, sen är man vaccinerad mot diverse mystiska sjukdomar i typ 20 år, kan ju vara bra!
Mohögen och jag, fruktansvärt seriösa =)Saltsten

Jag och pappa åkte till skogs och satte ut en ny saltsten.
Finfina grejer!Stenen på platsNittro var också med, han rullade runt som besatt!En husse och hans hund


This blond ain't nobodys fool
LejBad day.

Mer valpar åt folket!

Källbergsgrottan

Ja, då har vi varit nere i grottan då. Spännande!
Ingången                                  Svampar i grottanJaget                                              På väg utGrotta                                             Fikastund, observera den flygande muggen samt svenska flaggan


Man fick klättra en bit upp i berget, sedan stod en mycket pedagogisk skylt med texten 'Grotta' och sedan en med 'Nedgång 2' där man skulle klättra ner. Först knöt vi fast ett snöre ute och sen kröp morbror ner, därefter mamma. Pappa var repkontrollant. Först tänkte jag inte ge mig ner, men när jag hörde att de hittat skatten så tog jag en ficklampa och klättrade ner. Först gick det som i trappsteg rätt brant neråt, det var en hel del is, men sen planade det ut och efter det kom man in i en stor sal, med typ 6 meter i tak och ja, det var rätt stort. Mamma sa sen att grottan är den femte största i Sverige. Rätt coolt! Vicke stannade ute och höll pappa sällskap, och jag är övertygad om att han var bergsget i sitt förra liv, för han klättrade som tusan på vägen upp!

Nu är vi hemma igen och har käkat tacos, ikväll kanske jag ska köra till Kvarna där det är öppning ikväll. Får se om brorsan ska iväg eller hur det blir.
Imorrn ska jag hälsa på Anna, Niklas och Erika, och därefter korpmatch i stan och sen till stallet och sen hem igen, är ledig måndag så då ska jag iväg och skjuta på kvällen. Första skjutningen för säsongen, så måste trimma geväret lite tror jag!

By the way, pappa hälsar!Skattjaktsdag

Idag bär det av på cachejakt med mamma, pappa, Vicke och min morbror. Vad caching är? Läs www.geocaching.com
Så det blir förhoppningsvis trevligt. Jag har hört rykten om att vi ska ner i nån grotta, hur ska det gå? Tror jag stannar i fria luften med Vicke!

Var ute och cyklade med hundarna igår kväller och såg en film med pappa. Man behöver inte göra så mycket mer en fredagskväll. Faktiskt.

Söta lilla Aliz har blivit sjuk och fått fång. Jag hoppas, hoppas, hoppas för hennes och Sivans skulle att hon blir bra igen. Det känns i hjärtat när de små liven är sjuka. Jag håller alla tummar!Jag och min Messa


It's my way, or the highway.
Your choice.

Kloka ordMänniskans hjärta hårdnar när det är avskilt från naturen,
och bristen på respekt för levande ting leder snart till brist på respekt också för människan.

Luther Standing Bear, indianhövding ca 1850

Emma

Ur korpägg kommer inga duvor.

RSS 2.0